skip to Main Content
logo artra
Over artra

artra is al 41 jaar hét opleidingsinstituut voor arbeidsmarktprofessionals. Door onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche weten we bij artra precies wat er speelt bij uitzenders. Waar ze tegenaan lopen, welke vragen ze hebben. De kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te worden in deze dynamische branche. artra staat voor groei. Daarom hebben wij opleidingen, trainingen en e-learnings voor iedere punt in jouw uitzendcarrière. Want wij geloven dat je door jezelf continu te ontwikkelen grotere successen behaalt.

artra werkt al een tijd samen met DIRECT Payrolling & Staffing. Zo organiseren we samen jaarlijks het SLIM! Flexevent, een evenement speciaal voor de uitzendbranche. Ieder jaar is dit weer een groot succes. We hebben dan ook veel zin om samen via de SLIM Flex Academy nieuwe uitzenders wegwijs te maken in het prachtige uitzendvak.

Logo DIRECT Payrolling & Staffing
Over DIRECT Payrolling & Staffing

DIRECT Payrolling & Staffing bestaat sinds 2008 en maakt onderdeel uit van DIRECT Service Groep. Samen zijn we ‘DIRECT’, en hebben we één doel: Ondernemen Makkelijk Maken. Dat doen we door diensten te verzorgen die ondernemers helpen zich weer te richten op hun core-business – op datgene waarvoor zij ondernemer zijn geworden.

DIRECT Payrolling & Staffing is voor ondernemers die graag personeel in dienst willen nemen, maar geen zin of tijd hebben in of voor alle bijkomende administratieve zaken. De ondernemer draagt het juridisch werkgeverschap en alle bijbehorende verantwoordelijkheden aan ons over. Dat betekent dat de medewerker op papier bij ons in dienst komt, waardoor de ondernemer geen financieel risico loopt bij ontslagprocedures of ziekte van betrokken werknemers. Dankzij onze flexibele payrollcontracten kunnen ondernemers bovendien optimaal inspelen op pieken en dalen in de markt. Direct maakt ondernemen makkelijk!

Logo DIRECT Payrolling & Staffing
Back To Top